Caută

Tarife livrare

Program Chișinău:


Duminică - Joi, 10:00 - 22:30

Vineri - Sâmbătă 10:00 la 23:30

 Tarife :

Pentru comenzi până la 400 de lei – prețul constituie 50 de lei.

Pentru comenzi de peste 400 de lei – livrarea este gratuită.

Program suburbiile Chișinău :

Duminică - Joi, 10:00 - 22:30

Vineri - Sâmbătă 10:00 la 23:30

 Tarife :

Aeroport, Vatra, Stăuceni, Dumbrava - 80 ei 

Trușeni, Tohatin - 90 lei 

 

Program Bălți :


Duminică - Joi, 10:00 - 20:00

Vineri - Sâmbătă 10:00 la 20:00

 Tarife :

Pentru comenzi până la 400 de lei – prețul constituie 50 de lei.

Pentru comenzi de peste 400 de lei – livrarea este gratuită.

 

 

 

 

 

 

 

     

Metode de comandă a bucatelor din restaurant cu serviciul livrare;

•la telefon 022 00 80 00 

•on-line pe www.takumi.md.

După plasarea comenzii, veți fi contactat telefonic pentru confirmarea acesteea. Dacă nu ați fost apelat timp de 2 minute, Vă rugăm să ne contactați: 022 00 80 00

Important! Indicați numărul de telefon corect și să nu ocupați linia telefonică!

Metode de plată:

La primirea comenzii:

•Cu bani cash;

•Cu cardul bancar. Informați în prealabil operatorul despre această metodă de plată. Carduri acceptate: VISA, Master Card, Maestro.

Online:

•Cu cardul bancar.

Termeni și condiții:

Întreg sortimentul de bucate și băuturi oferite de către Ika pot fi achitate cu ajutorul cardurilor bancare VISA, MasterCard. Plățile se fac printr-o conexiune securizată a băncii Moldova-Agroindbank

Plățile prin cardurile bancare, se fac în lei moldovenești (MDL) conform cursului bancar în ziua transferului, fără alte plăți suplimentare.

În cazul în care se solicită returnarea valorii produselor din motive întemeiate, pentru necorespundere, returnarea transferului va fi efectuat în decurs de trei zile lucătoare pe contul de card de pe care a fost inițializată tranzacția.

Primirea comenzii:

•Specificați preventiv actele suplimentare de care aveți nevoie (pentru persoanele juridice).

•La primirea comenzii, verificați aspectul produsului.

•Cantitatea și sortimentul o puteți verifica, conform bonului primit.

•Asigurați-vă că ați primit bonul fiscal.

•Pentru sugestii sau neclarități vă rugăm să contactați serviciul relații cu clienții: [email protected] sau scrieți-ne un mesaj privat pe pagina oficială a companiei facebooc sau instagram 

 

TERMENI DE PLATĂ

Toate achitările se procesează în moneda naționala - MDL (lei moldovenești). În cazul în care valuta operațiunii diferă de valuta achitării, convertirea sumei operațiunii se efectuează conform cursului la operațiunile cu carduri din ziua decontării, al băncii emitente.

În cazul plasării unei comenzi, Utilizatorul poate plăti serviciile în următoarele moduri:

Plătește comanda după primire de către Furnizor în numerar sau în alte moduri oferite de compania Ika imediat după primirea comenzii.

Plata online pe site cu un card de credit VISA / MasterCard folosind sistemul de plată al partenerului bancar S.A. „Moldova Agroindbank”. Suma de retragere este costul bunurilor și serviciilor de livrare. Posibilitatea plății online cu card de credit este disponibilă numai pentru utilizatorii înregistrați în secțiunea autorizată a site-ului. După înregistrarea comenzii, alegerea unei plăți online, Utilizatorul va merge la pagina de plată securizată S.A. „MoldovaAgroIndBank” ecomm.maib.md, unde va trebui să introducă datele cardului bancar.

S.A. MoldovaAgroIndBank protejează și prelucrează datele cardurilor bancare ale utilizatorilor în conformitate cu standardul PCI DSS. Informațiile sunt transmise portalului de plăți folosind tehnologia de criptare SSL. Transferul de date ulterioare se realizează prin intermediul rețelelor bancare închise, care au cel mai înalt nivel de fiabilitate. S.A. MoldovaAgroIndBank nu transferă datele cardului de utilizator. Pentru a autentifica titularul unei carduri suplimentare, utilizați protocolul 3D Secure. Dacă Banca Utilizatorului acceptă această tehnologie, Utilizatorul va fi trimis pe serverul băncii pentru identificarea suplimentară. Utilizatorul poate găsi informații despre regulile și metodele de identificare suplimentare în Banca emitentă a cardului.

Toate tranzacțiile cu cardul de plată sunt efectuate în conformitate cu cerințele VISA International, MasterCard și alte sisteme de plată. La transmiterea informațiilor, tehnologiile speciale sunt utilizate pentru a asigura securitatea plăților prin carduri de Internet, prelucrarea datelor se realizează pe un server securizat de înaltă tehnologie al companiei de procesare.

Utilizatorul confirmă că nu va folosi Serviciile în scopuri ilegale, frauduloase și nu va permite acest lucru către terți. Când folosiți serviciile, Utilizatorul garantează că va respecta legislația Republicii Moldova.